Over dakrent

Van vroeger tot nu

Dakrent is een familiebedrijf dat René Swinnen in 1970 opstartte. Oorspronkelijk als Dakwerken Swinnen maar deze naam werd aangepast naar Dakrent. Ons bedrijf bouwde door de jaren heen een uitstekende naam en faam op. We zijn dan ook erg trots om te mogen zeggen dat we een toonaangevend bedrijf met een goede staat van dienst zijn. Vandaag de dag leidt Bjorn Swinnen NV Dakrent als zaakvoerder. Hij is een gediplomeerd dakwerker en veiligheidscoördinator met registratienummer en ook regelmatig te vinden op de bouw.
We zijn gegroeid naar een firma die een totale service kan bieden zodat onze klanten 1 aanspreekpunt hebben voor diensten die perfect op elkaar aansluiten. Dit maakt het niet alleen klantgerichter maar garandeert ook een samenhangende uitvoering van de werken.

Wat doen we tegenwoordig?

Hellende daken

Platte daken

Dakgoten & afvoer

Zink- en loodwerken

Daktimmerwerken

Gevelbekleding

Gevelisolatie

Dakisolatie

Zolder isolatie

Houtskeletbouw

Daarnaast hebben we een betrouwbaar netwerk met professionele partners, indien er nog andere werken nodig zijn om uw project tot een succesvol einde te brengen. Denk maar aan ramen en deuren, elektriciteitswerken, sanitair, gyprocwerken, pleisterwerken, etc.
referenties dakrent
referenties dakrent
referenties dakrent
referenties dakrent

Waarom dakrent?

Waarom dakrent
1 aanspreekpunt bij uw project
Waarom dakrent
Expertise van specialisten
Waarom dakrent
Ervaring sinds 1970
Waarom dakrent
Efficiënte werking
Waarom dakrent
Totaalservice van projecten
Waarom dakrent
Kwalitatief en betaalbaar

Benieuw naar onze service? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

contact