Snelle en energiezuinige houtskeletbouw

Ze zeggen weleens dat een Vlaming met een baksteen in de maag wordt geboren. Maar door de grote voordelen van houtskeletbouw komt daar verandering in. De houten constructie zorgt namelijk voor een perfecte isolatie met korte bouwtijd en laag gewicht. Hierdoor ontstaat er een ideaal wooncomfort met langdurig rendement.

Waarom dakrent?

Waarom dakrent
1 aanspreekpunt bij uw project
Waarom dakrent
Expertise van specialisten
Waarom dakrent
Ervaring sinds 1970
Waarom dakrent
Efficiënte werking
Waarom dakrent
Totaalservice van projecten
Waarom dakrent
Kwalitatief en betaalbaar

Houtskeletbouw voordelen:

Erg hoge isolatie

Lage energiefactuur

Korte constructietijd

Lange levensduur

Ecologisch verantwoord

Lichte constructie

Verhoogde geluidsisolatie

Houtskeletbouw mogelijkheden:

Alle mogelijke stijlen

Nieuwbouw of aanbouw

BEN-woning

Passief woning

Eiken bijgebouwen

Poolhouses

Carports

Totale aanpak van uw
houtskeletbouw

Wij kunnen uw houtskeletbouw woning bouwen in combinatie met dakwerken, isolatiewerken en gevelbekleding voor een totale aanpak. Hierdoor heeft u 1 aanspreekpunt voor een vlekkeloze realisatie van uw woning of gebouw. Daarnaast bieden we ook doe-het-zelvers de mogelijkheid om de werken met complete bouwpakketten uit te voeren.

Energiezuinig wonen

Een houtskeletbouw heeft gegarandeerd een lage energienorm waardoor u een BEN (bijna-energieneutrale) woning creëert. Dit levert niet alleen een financieel voordeel tijdens de constructie maar ook erna door de lage energiefactuur. Hierdoor heeft u een uiterst rendabele en ecologische woning, klaar voor de toekomst.

Korte constructietijd

De bouwperiode is ongeveer dubbel zo snel als bij een traditionele bouw. Hierdoor kan uw woning op enkele weken water- en winddicht zijn. Daarnaast is het een droge bouwmethode waardoor er geen maandenlange droogperiode nodig is. Zo kunnen de andere werken ook vlot verlopen en geniet u sneller van uw woning of gebouw.
Fotos van houtskeletbouw
Fotos van houtskeletbouw
Fotos van houtskeletbouw
Fotos van houtskeletbouw

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van houtskeletebouw? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en gratis offerte.

offerte aanvragen