Duurzame gevelbekleding mét uitstraling

Uw buitenmuur bekleden met de juiste gevelbekleding geeft uw woning of gebouw de gewenste uitstraling. Het kan zorgen voor een compleet nieuwe look bij een renovatie of de juiste finishing touch bij een nieuwbouw. Wat uw plannen ook zijn, onze vakmannen beschikken over de nodige kennis en ervaring om uw project zorgeloos te realiseren. Dit kan in combinatie met een rendementsvolle gevelisolatie of betrouwbare dakwerken .

Waarom dakrent?

Waarom dakrent
Ruime keuze gevelbekleding
Waarom dakrent
Expertise van specialisten
Waarom dakrent
Ervaring sinds 1970
Waarom dakrent
Efficiënte werking
Waarom dakrent
Totaalservice van projecten
Waarom dakrent
Kwalitatief en betaalbaar

Soorten
gevelbekleding

Wij kunnen uw gevel bekleden met verschillende soorten buitenmuurbekleding. Weet u zelf niet wat u graag wenst of nodig heeft? Wij helpen u om de juiste keuzes te maken voor een duurzaam en esthetisch eindresultaat.
gevelbekleding met metalen platen

Metalen platen

Een metalen gevelbekleding uit aluminium, staal, koper, inox of zink worden omwille van hun levensduur en architectonische mogelijkheden vaak toegepast.
Gevelbekleding met trespa

Trespa

Trespa gevelbekleding is niet alleen esthetisch aantrekkelijk maar geeft ook enorm veel mogelijkheden om te ontwerpen door de verschillende kleuren, ritmes en dieptes.
Gevelbekleding met Rockpanel

Rockpanel

Deze platen zijn vervaardigd uit geperst steenwol met een organisch bindmiddel. Resultaat is een gevelbekleding met de uitstraling van hout en de duurzaamheid van steen.
Gevelbekleding met pannen

Pannen

Pannen alleen voor het dak? Ook als gevelbekleding zorgen ze voor een mooie esthetisch uitzicht. Daarnaast zijn ze duurzaam en kwalitatief waardoor ze lange tijd meegaan.
Gevelbekleding met hout

Hout

De houten gevelbekleding blijft erg populair door zijn warme uitstraling. Daarnaast is de houten muurbekleding makkelijk te verwerken en combineren met andere materialen.
Gevelbekleding met Vezelcement

Vezelcement

Ook vezelcement gevelbekleding biedt veel mogelijkheden op vlak van uiterlijk en beschermt uw woning of gebouw tegen extreme weersomstandigheden.
Gevelbekleding met leien

Leien

Leien worden zowel voor daken als gevels gebruikt. Handig door hun geringe opbouwhoogte of als u de dak- en gevelbekleding naadloos in elkaar wilt zien overlopen.
Gevelbekleding met zink

Zink staande naad

De staande naad zorgt voor een uniek lijnenspel en creëert ritme op het gebouw. Het is daarnaast handig om gebogen, rechte of complexe vormen te bekleden.
Fotos van gevelbekleding
Fotos van gevelbekleding
Fotos van gevelbekleding
Fotos van gevelbekleding

Ontvang een vrijblijvende offerte om uw buitenmuur te bekleden voor de perfecte uitstraling.

offerte aanvragen